DENTHAUS - Clinică Stomatologică BrașovO clinică modernă, cu o echipă tânăra, dar foarte bine pregătită, în continuă căutare de perfecționare. Când nu suntem în clinică, suntem la diverse cursuri de perfecționare în țară și nu numai. DentHaus este transpunerea în realitate a unui vis avut încă din studenție, un loc în care pacienții noștri să se simtă ca acasă. Toată organizarea clinicii a pornit de la ideea aceasta și cred că ne-am achitat cum se cuvine de acest deziderat.

Totodată, din experiența ultimilor ani, unde timpul petrecut cu pacientul nu era niciodată suficient, dorința unui spațiu propriu, construit, gândit și operat după propriile idealuri, a părut mai necesară ca niciodată. Astăzi avem la dispoziție mijloacele și tehnologiile necesare ca pacientul nostru să înțeleagă pe deplin planul de tratament ce i se propune, să vină cu întrebări, amendamente, alegeri.

Cea mai mare dorință pe care o avem este să nu îi spunem niciunui pacient “nu se poate”. Am minți dacă v-am spune că nu s-a întâmplat niciodată asta, dar prin propriile forțe, acest aspect nu mai are loc în clinică noastră, în mare parte datorită tehnologiilor implementate și a cursurilor de specializare a corpului medical.

ECHIPA DENTHAUS

MEMBRI ECHIPEI DENTHAUS

Dr. Vlad Gheorghe

Medicul coordonator al clinicii, omul din spatele proiectului DentHaus, absolvent al Colegiului Național “Andrei Saguna” și al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității “Carol Davila” din București și rezident în cadrul Spitalului “Sf. Pantelimon”, participant la multiple cursuri și congrese în țară și în strainatate. Pasionat de călătorii, muzică, film și lectură, îți va explica pe indelete tot ce se intampla în cabinet, te va intreba de 100 de ori dacă doare ceva și în scurt timp îl vei vedea mai degraba ca pe un prieten.

Dr. Cătălina Mareș

Medic specialist endodonție, absolvent al Facultății de Medicină Dentară din Cadrul Universității “Carol Davila” din București. Medicul care te scapă cel mai repede și bine de durere, atentă la toate detaliile, o pasionată a tratamentelor la microscop. În timpul liber vede toate serialele într-o zi, calatorește și se pune la punct cu ultimele tendințe în fashion.

Dr. Marius Cuibus

Medic specialist chirurgie dento-alveolară, absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, se ocupă de implanturi, sinusuri, adiții osoase, etc, toate realizate cu o mână ușoara și dibace. Medicul nostru cu accent ardelenesc fain, este pasionat de tenis, călatorii și multe altele.

Dr. Carmen Gramaticescu

Medic specialist ortodonție și ortopedia dento-facială, medicul nostru cu cea mai mare experiență, cu doctorat in Japonia. Ce să mai, dacă scriem tot CV-ul aici, cade site-ul.

As. Cristina Stamate

Cel mai nou membru al echipei noastre, un magician în relația cu cei mici, asta datorită backgroundului pedagogic. Mereu cu zâmbetul pe buze, ea este persoana care se ocupă cu organizarea în cabinet și fără ea ne-ar fi extrem de greu.

As. Florentina Arsene

Kindest person we know. Experiență vastă în stomatologie, prezență discreta atunci când situația o cere și deosebit de prietenoasă cu toți pacienții (după cum îi spunem noi, de când lucrează pentru clinica noastră și-a dublat numărul de prieteni)


Părerile celor ce ne-au ales