La DentHaus, construim implanturi dentare din materiale de calitate superioară, compatibile cu organismul uman, ce îndeplinesc rolul rădăcinii dentare având în vedere că se inserează în oasele maxilare. Odată inserate, implanturile devin fundația pentru celelalte elemente ce completează dentiția.

Pentru toate intervențiile stomatologice pe care le realizăm, inclusiv pentru implantologie, utilizăm aparatură performanță și tehnologie de ultima ora.

Nu este cazul să va faceți griji nici în privința esteticii, întrucât implanturile vor avea un aspect natural, acesta fiind unul dintre obiectivele noastre.


Beneficiile implanturilor dentare:


sunt sigure

funcționează că și dinții naturali, fără a produce răni, cavitatiei bucale

cu îngrijire adecvată, durata de viață îndelungată, este garantată

ușor de folosit

funcționalitate optimă

ulterior, implantul poate fi utilizat și ca bază a unei proteze dentare

Consultul specializat reprezintă factorul principal care trebuie să determine alegerea implanturilor. La DentHaus veți avea parte de consultanță de specialitate personalizată, după investigarea în amănunt a fiecărui detaliu al danturii voastre.

Este de înțeles că o dantură îngrijită și sănătoasă va atrage după sine multiple beneficii, printre care și creșterea stimei de sine. De asemenea, vorbirea și masticația vor deveni mai facile și mai plăcute.

Apelează acum la ajutorul unei echipe de medici specializați!

6 motive pentru care sa alegi serviicile noastre!Părerile celor ce ne-au ales