Parodontologia se ocupă cu studiul și tratarea afecțiunilor parodontale, precum și a structurii de susținere a dinților.

Specialiștii DentHaus tratează eficient parodontoza și orice afecțiune a gingiilor, efectuând tratamentele corecte fără a pierde din vedere particularitățile fiecărui caz pentru obținerea unor rezultate de excepție.

O igienă orală corespunzătoare este importantă pentru un parodonțiu sănătos, însă, cu siguranță tratamentele specializate efectuate în cadrul cabinetului nostru vor contribui la dantură sănătoasă și frumoasă pe care oricine și-o dorește.

Parodontita este o leziune ireversibilă ce poate duce la pierderea dinților, de aceea tratamentele corespunzătoare, efectuate la timp sunt esențiale, iar la noi veți beneficia de proceduri personalizate, cu rezultatele dorite.

La capitolul profilaxie parodontală, ne dorim să aplicăm doar procedeee non-invazive, cu scopul de a preveni apariția bolilor. Însă, în caz de necesitate, recurgem și la intervenții chirurgicale parodontale pentru că problemele să fie eliminate cu succes.

Echipa DentHaus deține experiență vastă și cunoștințe avansate, mereu actualizate, pentru că pacienții noștri să se bucure de cele mai bune tratamente!

6 motive pentru care sa alegi serviicile noastre!Părerile celor ce ne-au ales