Pedodonția, specialitate stomatologică, are că obiect profilaxia, dar și tratamentul afecțiunilor dinților de lapte și dinților permanenți tineri, specialitate ce se adresează copiilor. Un alt scop al acesteia, este depistarea anomaliilor dento-maxilare pentru a le trata la timp. 

Obiectivul DentHaus este de a oferi tratamente profesioniste, personalizate și de a construi o relație bazată pe încredere, cu cei mici, dar și cu cei mari. 

Pedodonții noștri sunt buni cunoscători ai psihologiei copilului și au cunoștințe de embriologie, pediatrie, patologie orală și generală, atât de importante pentru ca misiunea lor să fie dusă la îndeplinire în cele mai bune condiții. Printre sarcinile unui pedodont se numără chiar și educarea celor mici și a celor mari în spiritul respectării măsurilor de igienă orală pentru a preveni, astfel, afecțiunile dinților de lapte, dar și a celor definitivi.

La DentHaus, rolul de pedodont care îndrumă în această direcție de profilaxie, este esențial, pentru că  suntem conștienți de importantă să având în vedere că pune bazele conduitei de prevenție a afecțiunilor dentare ce pot apărea mai târziu, că adult.

Pentru cei mici, experiență în cabinetul DentHaus, va fi una plăcută, astfel că vor reveni cu plăcere, de fiecare dată!

6 motive pentru care sa alegi serviicile noastre!Părerile celor ce ne-au ales