Odontoterapia are rolul de a diagnostica și trata cariile dentare, precum și de a reface dinții afectați de traumatisme: fracturi (coronare, radiculare, alveolare, fisuri ale smalțului etc.), luxații (extruzii, contuzii, avulsii, subluxații etc.), leziuni ale mucoasei orale și ale gingiei (contuzii, dilacerari, abraziuni).

Caria dentară este o boală cronică, cea mai răspândită la nivel global, ce poate fi detectată încă din stadiul incipient, doar de către medic. De aceea, este atât de important să efectuați controale regulate la un cabinet stomatologic profesionist.

 


Tratamentele odontologice sunt de mai multe tipuri:


Obturația fizionomică (plombă);

Obturația fizionomică la microscop;

Obturația de canal la microscop;

Iar în cadrul cabinetului nostru se va alege tratamentul adecvat, în funcție de fiecare caz în parte, pentru că rezultatele obținute să fie superioare din toate punctele de vedere.

Utilizăm tehnologii de ultima generație, minim invazive, cu scopul de a păstra structura dintelui natural, cât mai mult.

De asemenea, tehnologiile moderne folosite contribuie la experiență confortabilă a pacienților, în timpul tratamentelor odontologice.


6 motive pentru care sa alegi serviicile noastre!Părerile celor ce ne-au ales