În cadrul acestui tratament de protetica dentară, puteți opta pentru: fațete dentare, coroane, proteze etc., în funcție de necesități și bineînțeles, în funcție de recomandările specialiștilor noștri.

Și pentru că funcționalitatea obținută, să fie desăvârșită, alegem întotdeauna materialele cele mai bune, verificate și aprobate în acest domeniu.

Aceste materiale performanțe, cunoștințele avansate și experiență îndelungată a medicilor noștri, precum și dotările tehnologice de ultima ora, conduc la succesul fiecărei intervenții, astfel că fiecare pacient al nostru va beneficia de servicii premium la prețuri avantajoase, bucurându-se de rezultate la superlativ.

Experții DentHaus, prin intermediul lucrărilor dentare pe care le realizează, mențîn / redau fiecărui pacient, estetică și funcționalitatea dinților, atât de importante pentru confort psihic și fizic.

În cabinetul nostru îmbinăm expertiză, tehnologia și pasiunea, obțînând rezultate de excepție pentru pacienții noștri, că ei să poată zâmbi relaxați și, mai ales, să aibă încredere in zâmbetul lor.

6 motive pentru care sa alegi serviicile noastre!Părerile celor ce ne-au ales